Waarom moet u bij BeveiligingsKeur zijn?

De veiligheid van websites wordt steeds belangrijker. Met de enorme groei van het internet hebben ook criminelen hun kans gezien. Veel websites zijn nog steeds erg slecht beveiligd. Op relatief eenvoudige wijze is het voor digitale criminelen mogelijk op uw site in te breken en er vandoor te gaan met uw gegevens. Het risico is groot dat u zonder actie ten prooi valt aan een hacker. De schade is groot, financiele gevolgen, een dalend vertrouwen, dalende posities in zoekmachine's, gemiste omzet en het op straat liggen van (klanten) gegevens. Dit terwijl bijna alle aanvallen voorkomen kunnen worden door een goede basis controle van uw website. Ook in de media is steeds vaker aandacht voor digitale criminelen, hiermee daalt het vertrouwen van veel consumenten in websites. Middels het Beveiligingskeur voorkomt u onnodige risico's en kunt u uw bezoekers laten zien dat uw website betrouwbaar is.

Inline

Echt veilig!

Echt veilig

Onze beveiligingsexperts controleren uw website echt handmatig. Hiermee leveren we een persoonlijke service en begeleiding en helpen we u uw website te verbeteren.
Meer over echt veilig

Vertrouwen

Vertrouwen

Vertrouwen is erg belangrijk op het internet. Uw bezoekers vinden het belangrijk dat ze vertrouwd en veilig uw website kunnen gebruiken. Middels het BeveiligsKeur kunt u laten zien dat dit zo is.
Meer over vertrouwen

Betaalbaar

Betaalbaar

Controle van website beveiliging is erg arbeidsintensief. Een veilige website moet echter voor iedereen betaalbaar zijn! Dit doen we door pakketten aan te bieden en efficient te werken.
Meer over betaalbaar

WebwinkelKeur Business Partner
Libertes
Scratch IS
Universiteit Twente