Veel gestelde vragen

Waarom zou ik mijn website laten controleren?. Veel websites zijn erg kwetsbaar. Of er nu iemand gericht uw website aanvalt of het internet scant voor kwetsbare sites, het risico is groot dat u zonder actie ten prooi valt aan een hacker. De risico's zijn groot, financiele gevolgen, een dalend vertrouwen, dalende posities in zoekmachine's, gemiste omzet en het op straat liggen van (klanten) gegevens. Dit terwijl bijna alle aanvallen voorkomen kunnen worden door een goede basis controle van uw website.

Waar wordt op gecontroleerd?. Wij controleren op een groot aantal veelvoorkomende beveilingsfouten. De globale checklist met punten kunt u vinden op op de "Wat doen wij" pagina.

Betaal ik ook bij afkeuring? Het handmatig controleren van uw beveiliging kost veel tijd, u betaald dus niet voor gebruik van het logo, maar voor onze inzet. Ook bij afkeuring dient u dus te betalen. We geven u echter wel de kans om na verwerking van onze verbeterpunten een herkeuring aan te vragen, hierna kunt u dus alsnog gebruik maken van het keurmerk logo.

Wat kost een herkeuring? Het herkeuren is stukken minder werk dan een gehele keuring. Bent u de eerste keer afgekeurd dan kunt u voor slechts €39,- een herkeuring aanvragen. We bekijken dan of eerdere veiligheidsrisico's verholpen zijn.

Hoe kan ik opzeggen?. Opzeggen is altijd jaarlijks mogelijk, dit kan schriftelijk of per e-mail. Doet u het per e-mail, controleer dan of u een bevestiging ontvangt om zeker te zijn dat uw afmelding in goede orde ontvangen en op tijd verwerkt is. Om zeker te zijn van een tijdige afmelding verzoeken we dit 2 maanden voor het verlengen van uw abonnement te doen.

Welk pakket is geschikt voor mij?. Afhankelijk van uw budget kunt u een eenmalig pakket of een maandelijks pakket kiezen, hoe meer sterren het pakket heeft hoe uitgebreider en vaker er controle plaatsvindt. Een duurder pakket is dus in principe veiliger. Op basis van het risico voor uw website kunnen wij u hierin eventueel advies op maat geven.

Inline
WebwinkelKeur Business Partner
Libertes
Scratch IS
Universiteit Twente